ForedragsholderJane Rosengren

Jane Rosengren

Jane Rosengren har med baggrund i sin gedigne erhvervserfaring, NLP træneruddannelse og Mastery University fra Anthony Robbins USA udviklet sig til én af Danmarks mest anvendte foredragsholdere, når det gælder humor på arbejdspladsen og peak performance (at opnå toppræstationer).

jane-rosengren-foredrag-5-foredragsportalenJane har siden 2002 holdt foredrag for tusindvis af erhvervsfolk i ind- og udland på dansk og engelsk. Med humor, intelligens og et nærvær der oser af mentalt overskud får hun ethvert publikum op af stolene for herefter at lade dem få luft til fremprovokeret eftertanke.

Janes helt specielle stil med baggrundsmusik, handskedukker, deltageraktivitet og et kæmpe engagement fra scenekanten sikrer, at alle får noget med hjem!

  

Referencer:

På vegne af Ruths Hotel, Skagen, kan jeg give de højeste anbefaling af Jane Rosengren som foredragsholder.

I Ruths erhvervsklub havde vi fornøjelsen af foredraget “Ledelse i en crazy verden” og det var et fremragende foredrag.

Men det der gjorde foredraget unikt var hvorledes Jane som foredragsholder fremviste et håndværk ud over det sædvanlige. Jeg er personlig dybt imponeret over, hvorledes Jane formåede at opbygge en interaktion blandt os deltagere. Dermed blev foredraget ikke blot en oplæsning, men en oplevelse, hvor vi deltagere selv var en stor del af arrangementet. Det er med stor beundring og tilfredshed, at jeg ønsker at give min højeste anbefaling af Jane Rosengren, som foredragsholder. 

Volvo Entreprenørmaskiner, Per Stjernqvist, Adm. dir.:

Jane præsterer et inspirerende, sjovt og eftertænksomt foredrag, hvor deltagerne bliver inddraget på en anderledes og lærerig måde. Med lige dele alvor og sjov behandles emnet Humor i Ledelse meget intelligent. Intet er overladt til tilfældigheder.