Jane RosengrenForedragsholder

Jane Rosengren

jane rosengren foredrag 4 foredragsportalen

Jane Rosengren har med baggrund i sin gedigne erhvervserfaring, NLP træneruddannelse og træning hos Anthony Robbins, Mastery University, USA, udviklet sig til én af Danmarks mest anvendte foredragsholdere, når det gælder humor på arbejdspladsen og peak performance (at opnå toppræstationer).

jane-rosengren-foredrag-5-foredragsportalenJane har siden 2002 holdt foredrag for tusindvis af erhvervsfolk i ind- og udland på dansk og engelsk. Med humor, intelligens og et nærvær, der oser af mentalt overskud, får hun ethvert publikum op af stolene for herefter at lade dem få luft til fremprovokeret eftertanke.

Janes helt specielle stil med baggrundsmusik, handskedukker, deltageraktivitet og et kæmpe engagement fra scenekanten sikrer, at alle får noget med hjem!

  

Jane Rosengren – Referencer:

Per Stjernqvist, adm. direktør, Volvo Entreprenørmaskiner:

Jane præsterer et inspirerende, sjovt og eftertænksomt foredrag, hvor deltagerne bliver inddraget på en anderledes og lærerig måde. Med lige dele alvor og sjov behandles emnet Humor i Ledelse meget intelligent. Intet er overladt til tilfældigheder.