Jesper BerggreenForedragsholder

Jesper Berggreen

foredrag profil jesper berggren

Med et provokerende glimt i øjet spørger Jesper Berggreen, om et bæredygtigt samfund overhovedet er realistisk, og om forskellige kulturer nogensinde vil kunne trives side om side.

Når han fortæller om de globale sammenhænge mellem energi, transport, klima, miljø og fattigdom og sætter dem op imod vores trygge hverdag, vil det gå op for dig, at nogle af de vigtigste detaljer aldrig når ud gennem mainstream-medierne. Søger du sammenhænge i verdens udfordringer, så får du vigtig ny information med hjem fra hans foredrag.

Med indlevelse og engagement leverer han flere overraskende budskaber, som trods teknisk og kulturel kompleksitet, serveres så elegant, at enhver kan forstå det. Man får noget at tænke over, og man finder ud af, at myter ofte tager fokus fra fakta.

Jesper Berggreen er IT- og laboratorieuddannet iværksætter, og flere års skolegang i det fattige Afrika som barn og teenager har givet ham et stærkt fokus på bæredygtighed og kulturudveksling fra den almindelige verdensborgers synspunkt.

Hans foredrag er tematisk vidt forskellige, så det er nemt at vælge det tema, der passer bedst i en given sammenhæng. I alle tilfælde vil du få udvidet dit perspektiv betragteligt.

Referencer:

Jim Campbell, på vegne af Samsø Bæredygtig Festival 2016:

Hvem er Joule eller hvad er joule? Noget med energi i hvert fald, og med Joule/joule i hånden kan Jesper Berggreen, i et imponerende flow, tegne en linje i menneskets energiudvikling fra forhistorisk tid til en forhåbentlig bæredygtig fremtid. Tilhørere til Jespers oplæg til Samsø Bæredygtig Festival 2016 fik noget med hjem, tankegods, og ikke mindst, nogle helt konkrete og overraskende tal. Tal der kan bruges til bæredygtige beslutninger om vores individuelle bæredygtige energisystem.

Ole Mortensøn, Strynø:

Tak for et glimrende foredrag, som gav perspektiv på store verdensproblemer og viste vej til løsninger på en saglig og informativ måde.

Carsten Moeskjær Madsen og elever, Herningsholm Erhvervsskole:

Han ved hvad han taler om, havde styr på tingene og var dygtig til at fortælle om energiformer. Fint med nye input fra en gæstelærer der ved noget.

Lars C. Larsen, Viceinspektør, Mørke skole:

Vi fik noget at tænke over, du ramte os, og tak for det!