Johannes LangkildeForedrag

Johannes Langkilde

Johannes Langkilde

Johannes Langkilde blev i 2006 Danmarks yngste nyhedsvært på TV 2. Siden har 100-vis af nyhedsudsendelser, et utal af debatter, nytårskavalkader og specialprogrammer givet ham stor erfaring og gjort ham til en af Danmarks mest populære TV værter. Men det var slet ikke TV, Johannes regnede med at gøre til sin levevej. Det var musikken.

Efter at have færdiggjort journaliststudiet begyndte han i 2004 som reporter på TV 2 i Odense. Karrieren tog hurtig fart, og i 2005 blev han flyttet til TV 2 København. Efter to år blev Johannes Langkilde fast studievært. Siden da har han desuden været vært ved topmøder og årskavalkader, ordstyrer på debatudsendelser, dækket royale begivenheder og valg – både danske og amerikanske.

Hans lange virke i den danske medievirksomhed har gjort ham til en af de mest populære personer på dansk tv. I 2010 vandt han Billed-Bladets læserafstemning som Årets mandlige nyhedsvært, og blot tre år forinden havde han modtaget prisen som Årets TV-talent ved den årlige TV Festival.