John AndersenForedragsholder

John Andersen

foredrag profil john andersen 1

John Andersen (f. 1943) er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole (1970), men allerede som 16 årig opsøgte han eventyret, primært i den vilde natur, hvor bjergbestigning mange steder i verden var drivkraften.

Senere blev det til arkæologiske ekspeditioner, isbjørnemærkninger og især kajakekspeditioner i hele Arktis. John har lavet hundrede af radioudsendelser samt tv-produktioner, men kom sent i gang (1998) med at skrive bøger. John underviser som lektor på Arkitektskolen og har gennemført mange studierejser til Middelhavslandene og Mellemøsten.

John er tidligere formand for Eventyrernes Klub og har rejst i store dele af verden. Han har skrevet flere bøger bl.a. Silkevejen på motorcykel og Ad støvede veje rundt i Sydamerika.

I 2012 kørte han alene på motorcykel til Mongoliet og hjem i alt 17.000 km.

Referencer på John Andersen:

Lis Bris, Nordsjællands Grundskole og Gymnasium:

Oplægget John Andersen kom med var både med hensyn til indhold og fremstilling i top – han var lydhør overfor respons og kunne i forhold til input både indarbejde det i oplægget og få det til at hænge sammen med den oprindelige røde tråd. John Andersen var både fagligt og personligt overbevisende til stede og havde via sin fremstillingsform rum til at skabe en positiv og glad atmosfære i salen.

Karen Lange Hinstrup, Dansk Gasteknisk Center:

Det var spændende og alle mine gæster var meget tilfredse med det.