Kenneth StigersForedragsholder

Kenneth Stigers

kenneth-stigers-bifald

Kenneth vil ligne Nik, Jay og Burhan G i musikvideoen Tættere På Himlen” - Venner, familie og kollegaer smilede skeptisk, når Kenneth Stigers sagde målet højt - men det forstår han faktisk godt! Præcis 12 måneder var afsat til at nå i mål, og ærligt talt havde Kenneth ingen anelse om, hvad han havde i vente!

Kenneth var en 30-årig mand bygget af junkfood fra tankstationer og fastfoodkæder. Hans vægt var 108kg, motion dyrkede han intet af og hans indstilling til projektet var, hvad mange vil kalde, naiv. Omgangskredsen var mere skeptisk, og flere italesatte den mulighed, at målet ikke ville blive nået. Men han var fast besluttet og vidste, at det var nu eller aldrig - som så mange andre, havde Kenneth nemlig også forsøgt sig med diverse slankekure op til flere gange, men uden de store resultater.

Undervejs skulle Kenneth Stigers dog erfare, at vejen mod et så ekstremt mål er alt andet end lige. Så ikke nok med, at han fik en krop som i bladene, så lærte Kenneth også sig selv at kende på en helt ny måde. Hans liv, hans mindset, hans personlighed blev på de 12 måneder forandret i en grad, han ikke kunne forestille sig.

12 måneder senere stod Kenneth Stigers knivskarp med “medaljen” i hånden, for målet var nået og lykken var uendelig, indtil næste morgen hvor bagsiden af medaljen ventede.

Siden dengang har han dedikeret sit liv, ud over familien og sit arbejde som skolelærer, til træning og hele den verden, som bl.a. omhandler træningsteknik, teori, praksis og motivationspsykologi.

I dag lever Kenneth et liv, hvor kost, træning, coaching og vejledning fylder en stor del i kraft af WorkoutBobo, som han driver på bl.a. Facebook. Her poster han billeder, videoer, information og teori, som alt sammen har at gøre med træning, motivation eller bare små inspirationer til, hvordan man kan navigere sundere i den ellers meget fedmefremmende kultur, vi lever i.