Bjarne ToftegårdForedrag

Kick-off til projektarbejde

Bliv bedre til projekthåndtering, det viser vejen til succes.

Bjarne Toftegårds foredrag henvender sig til alle, der på en eller anden måde deltager i et projektarbejde. Foredraget kræver ingen forhåndsviden og kan eventuelt kombineres med foredraget: Livskvalitet og effektivitet.

Foredraget er IKKE et foredrag i planlægning, men en indføring i, hvordan man med fordel kan arbejde i et projekt, således at både du og projektet får succes. Det kan med fordel inkorporeres når som helst i et projektforløb, men udbyttet bliver større, jo tidligere i forløbet det holdes. Foredraget er således et eminent kick-off.

Nøglebegreber for foredraget er: tid og deadlines, projektplaner, kritiske aktiviteter, afhængigheder og succeskriterier.

Foredraget kan afholdes på 3 måder:

  1. Som intensive forelæsninger på hver 1 time med efterfølgende spørgetid. Denne form er velegnet til større hold, eller hvor tiden er knap.
  2. Som kurser på 2 timer. Her inddrages deltagerne i en dialogform, og der er små opgaver til at underbygge indlæringen. Denne form er velegnet til mindre hold.
  3. Som ”enetimer” på hver 1½ time. Her tages udgangspunkt i deltagerens specifikke forhold. Hver lektion er lige så effektiv som en hel dag på et ”normalt” kursus.