Bjarne ToftegårdForedrag

Kick-off til projektarbejde

foredrag profil bjarne tofteg rd

Bliv bedre til projekthåndtering, det viser vejen til succes.

Bjarne Toftegårds foredrag henvender sig til alle, der på en eller anden måde deltager i et projektarbejde. Foredraget kræver ingen forhåndsviden og kan eventuelt kombineres med foredraget: Livskvalitet og effektivitet.

Foredraget er IKKE et foredrag i planlægning, men en indføring i, hvordan man med fordel kan arbejde i et projekt, således at både du og projektet får succes. Det kan med fordel inkorporeres når som helst i et projektforløb, men udbyttet bliver større, jo tidligere i forløbet det holdes. Foredraget er således et eminent kick-off.

Nøglebegreber for foredraget er: tid og deadlines, projektplaner, kritiske aktiviteter, afhængigheder og succeskriterier.

Foredraget kan afholdes på 3 måder:

  1. Som intensive forelæsninger på hver 1 time med efterfølgende spørgetid. Denne form er velegnet til større hold, eller hvor tiden er knap.
  2. Som kurser på 2 timer. Her inddrages deltagerne i en dialogform, og der er små opgaver til at underbygge indlæringen. Denne form er velegnet til mindre hold.
  3. Som ”enetimer” på hver 1½ time. Her tages udgangspunkt i deltagerens specifikke forhold. Hver lektion er lige så effektiv som en hel dag på et ”normalt” kursus.