Kim Nørgaard KruseForedragsholder

Kim Nørgaard Kruse

kim kruse foredrag foredragsportalen

Kim har lært at håndtere modgang på den hårde måde. Det bruger han i dag til at motivere unge idrætsudøvere til at gå efter deres mål, selv om de møder modgang.

At Kim Nørgaard Kruse skulle kunne være målmandstræner i dag, skulle man ikke have troet, da han i 2004 fik et brud på nakken, der førte til ti år med genoptræning, rullestol og tre operationer.

Ikke desto mindre er Kim i dag målmandstræner hos FC København School of Excellence og børne- og ungdomskonsulent hos DBU. Årene efter bruddet har nemlig lært ham noget om motivation og håndtering af modgang, som han kan bruge i arbejdet med de unge.

Ulykken i 2004 påvirkede ikke kun fysik. I mange år havde Kim Nørgaard Kruse nemlig drømt om en karriere som sportsstjerne. Den brast, og mange negative tanker flyttede ind.

Kroppen skulle gennem tre operationer og ti års genoptræning, der var behov for at arbejde med psyken, for det var nemt at lade modgangen tage over og miste motivationen.

Kim Nørgaard Kruse fandt selv vej gennem de negative tanker. Han kalder det at spille skak mod de negative tanker. Den tankegang har siden hjulpet mange unge med at overkomme modgang.

Kim nyder, når publikum stiller spørgsmål og udfordrer hans syn på motivation og håndtering af pres.