Kim Wilsborg SørensenForedragsholder

Kim Wilsborg Sørensen

foredrag profil kim wilsborg

Kim Wilsborg Sørensen er til daglig ansat ved Særlig Økonomisk Kriminalitet hos Rigspolitiet som kriminalassistent. Han holder foredrag om sin trang til at leve på kanten og jagten på spændende oplevelser og om at udfordre sig selv.

Under et ophold som FN-vagt i Irak fik han til opgave at beskytte den iranske oberst Khalil. Opgaven bliver en kamp på liv og død, og i løbet af de seks uger, opgaven varer, knytter de to mænd et bånd, der først løsnes syv år senere.

Kim Wilsborg Sørensen har haft en række spændende jobs som blandt andet faldskærmsudspringer, pilot, politimand, elev i Frømandskorpset og som livvagt for bl.a. kronprins Frederik.

Kim Wilsborg Sørensen – referencer:

Inge Sørensen, AOF Skive:

Et fantastisk spændende foredrag, der tryllebandt publikum.

Erna Jensen, Dalby-Rønnede Pensionistforening:   

Jeg vil godt på vegne af Efterlønsklubben og Pensionistforeningen i Rønnede sige tusinde tak for et fantastisk foredrag. Man kunne høre en knappenål falde til jorden, når du holdt en pause, jeg var i hvert fald meget berørt da du stoppede. Det er utroligt hvad man udsætter folk for, og det er jo rigtig det du siger, at hvad kommer det jer ved som har været ude i krigszonerne hvad et bræt koster i Silvan kontra Bauhaus.

Du skulle reklamere lidt mere, der er rigtig mange der gerne vil høre et så fremragende foredrag. Det gik lige i hjertet på mig, og jeg kan love dig for at jeg anbefaler dig til andre .

Jonna Melau Jensen, Rosengårdscentret i Silkeborg:

Meget interessant og godt fortalt. Det var rigtig spændende at høre, om Kim Wilsborgs oplevelser og også om alle strabadserne og de konsekvenser det har haft for ham. 

Kan varmt anbefale ham til andre foreninger. Talte klart og tydeligt til vores målgruppe som var 60+, så alle kunne følge med.