Booket for nyligKlement TraboltForedragsholder

Klement Trabolt

Klement Trabolt

Klement Trabolt ⇢ hans foredrag bidrager til mindre stress og mere energi i en ofte travl hverdag.

Med Klements foredrag vil I komme til at se nye muligheder for at nå mål og få fornyet energien. Han vil hjælpe til, at de ubevidste kompetencer vil blive bevidste, så de kan bruges til at skabe en positiv hverdag.

Livet er en lang rejse, hvor vi til stadighed udvikler os, derfor deltager klement i seminar og workshop med kolleger fra hele verden. Blandt andet hos: Anthony Robbins, Stephen R Covey, Byron Katie, John Gray, Deepak Chopra m.fl.

Klement har arbejdet med kursusvirksomheder og undervisere i mere end 20 år, det har givet ham en praktisk baggrund for at tage sit studie i stress samt sin certificering som Master i NLP i 2006.

Klement Trabolt har udgivet 4 cd'er med mental træning og meditation:

  • Kunsten at lykkes – Meditation til hverdagsbrug.
  • Kunsten at lykkes 2 – Stop din stress.
  • En god dag – Energi boost til at lykkes.
  • Endnu en god dag – Overskud & selvværd

Cd'erne er bl.a. blevet brugt på Go' Morgen P3 på DR for netop at skabe en god begyndelse på en god dag.

Klement Trabolt gør en forskel for enkeltpersoner via coaching, og han har inspireret flere end tusind med sine foredrag. Nu er han også klar til jer!

Referencer på Klement Trabolt:

Karina Gram, Support Services Avid Nordic:

Vi er et lille team på 12 personer, som fik et stort udbytte af vores dag med Klement Trabolt. Vi er en del af en stor organisation, med interne arrangementer inden for hver afdeling, men kunne tydeligt mærke den gavn vi fik af at vi sammen lokalt fik input, frisk energi og gode tanker tilført fra en dansk coach. Der var tid og lejlighed til grin og alvor, leg og eftertanke. Vi har flere gange sidenhen, snakket om de løsningsmodeller, vi fik med os til hverdagens udfordringer og ser tilbage på en meget positiv oplevelse, som Klement Trabolt var med til at give os

Birgitte Gade, teamleder Kontaktforløb, Vejledningsforløb & Sekretariat Institut for Karriereudvikling A/S:

Klement Trabolt har ved flere lejligheder holdt oplægget "Mere energi – Mindre stress via positiv tænkning" på vores temadage, Klement har ved alle oplæggene vakt begejstring, og han er rigtig god til at få folk op af stolene og være aktivt deltagende. Klement er god til at sætte nye perspektiver på "hvad kan jeg selv gøre for at få en god dag", og en god blanding af oplæg, øvelser og selv-refleksion gør arrangementet levende. Alle deltagere har udtalt, at de er gået fra oplægget med ny, inspirerende indsigt.