Lars Nyhuus HenriksenForedragsholder

Lars Nyhuus Henriksen

lars-nyhuus-henriksen-bifald

Lars Nyhuus Henriksen vinder af Alene i Vildmarken på DR1 i 2018.

Han er en meget erfaren foredragsholder, som siden 2012 har holdt foredrag i ind- og udland. Det er mennesket og vildmarkslivet som bliver ved med at gå igen.

Lars Nyhuus har deltaget som debattør i miljøministeriet, Inderigsministeriet, Naturmødet og Friluftsrådet. Derudover har han holdt et utal af foredrag i bl.a. virksomheder, skoler, foreninger, højskoler, m.m.

I perioden 2011-2012 boede Lars med familien et år i den svenske vildmark, med midnatssol om sommeren og -35 grader om vinteren. Ligeledes har familien også boet i en hyrdelandsby i Rumænien i 3 måneder .

I Lars' professionelle arbejde har han fokuseret på udsatte unge, som institutionsleder og pædagogisk udvikling det meste af sit liv. I 2015 startede han virksomheden TeamExplore med teambuilding, friluftsliv og ledelsesudvikling.

Lars er i 2019/20 aktuel med fotoudstillingen “Vildmark” som var hovedudstilling i Fulufjällets Nationalpark i Sverige i 2018.

Medieproduktioner og projekter

Alene i vildmarken” - DR1, “DR2 uden” - DR2, “Fællesskab” - Flarup Film/Indenrigsministeriet, “Silkeborg” - bog af Anders Bach, “Vildmark” - fotoudstilling, samt diverse artikler og interviews.