Lars StrandridderForedragsholder

Lars Strandridder

profil web 2

Lars Strandridder er tidligere elite fridykker med fast plads på det danske landshold. Lars har i en lang årrække været oppe blandt verdens bedste fridykkere, og være med til i alt 4 verdensmesterskaber. Han har gennem sin træning lært indgående hvad der sker i kroppen - ikke bare når vi holder vejret, men også når vi lærer at trække vejret rigtigt.

Fridykning handler om at kunne afstresse kroppen inden et dyk, og holde den mentale kontrol under hele dykket. Man kan jo ikke bare kan give op, når man ligger nede på 55 meters dybde.

I kombination med sin viden fra sin fridykker karriere samt sin deltagelse i flere forskellige forskningsforsøg, har Lars oparbejdet nogle unikke, men meget simple teknikker, som han lærer fra sig i sine foredrag. Her lærer man hvordan man afstresser krop og hjerne på kommando, så man derved kan præstere på højt niveau gennem hele arbejdsdagen og har fuld mental kontrol over sig selv i meget pressede situationer - og stadig tage hjem med masser af overskud til både familie, venner og fritidsinteresser.