Lene SonneForedragsholder

Lene Sonne

lene sonne foredrag foredragsportalen

Lene Sonne er uddannet, dramaleder, pædagog, psykoterapeut og protreptiker (filosofisk coach). Lene har arbejdet som pædagog, underviser, teaterinstruktør og leder. Hun har arbejdet i daginstitutioner, på højskoler, produktionsskoler og efterskoler, under oplysningsforbund og med kursusvirksomhed i forskellige regi. Hun interesserer sig for at få dybdeerfaringer med tingene, samtidig med at hun har en god portion humor. Hun har beskæftiget sig med drømmetydning de sidste mange år og holder også gerne foredrag om dette emne.

Hun har i de seneste år interesseret sig for de mennesker, der beskrives som særligt sensitive. I dag lever Lene af at holde foredrag om emnerne: Sensitive børn, Sensitive unge og Sensitive voksne. Herudover giver Lene undervisning til fagpersonale, og hun giver rådgivning til familier, unge og voksne mennesker.

Lene er medforfatter til tre bøger om emnet. Sensitive børn udkom i 2014 og indeholder blandt andet beskrivelser fra den børnehave, hvor Lene var leder. Introduktion til sensitive børn udkom i 2015 og er et sammendrag af den første bog. Sensitive unge udkom i 2015 og indeholder interview med de unge selv og med de personer, der er omkring dem.

lene-sonne-sensitive-boern-foredragsportalenlene-sonne-sensitive-unge-foredragsportalen

Lene er en ildsjæl, som formidler på en levende og vedkommende måde. Foredragene er altid krydret med eksempler fra hverdagen. Lene har holdt foredrag over det meste af landet.