Lindy AldahlForedragsholder

Lindy Aldahl

lindyaldahl

Lindy Aldahl fra TV-programmet Rigtige Mænd, der med et slag erobrede danskernes hjerter, da DR-TV med kæmpe succes præsenterede programmet.

Om Lindy Aldahl

Han blev hurtigt kendt som humørbomben og den mest konkurrencemindede af de fem håndværkere fra programmet. Under kyndig kost- og træningsvejledning gik Lindy og co. i gang med en omfattende livsstilsændring.

Siden programmet har Lindy oplevet stor interesse for sin person, sin medvirken i programmet og den livsstilsændring han undervejs har gennemgået. Så foruden at drive sit eget lokale murerfirma i Himmerland, holder Lindy massevis af foredrag rundt omkring i landet, hvor han med sin gode humor, grin og kvikke bemærkninger med det samme fanger sit publikum. I samarbejde med Den skaldede kok har Lindy og de øvrige mænd fra programmet udgivet kogebogen ”Rigtige mænd – herrego’ mad”.

Foredrag med Lindy Aldahl er den rene standup. Det er underholdende, sætter gang i lattermusklerne selv i salens bagerste rækker, og man kan ikke undgå at gå fra foredraget med et kæmpe smil og forøget livskvalitet. Kom i sjovt selskab med Lindy!