Lise Faurschou HastrupForedragsholder

Lise Faurschou Hastrup

foredrag profil lise faurschou hastrup

Lise Faurschou Hastrup er kostvejleder, foredragsholder, underviser og økologisk omlægningskonsulent og har arbejdet med dette i eget firma siden 1994.

Sammen med Nils Henrik Pedersen har hun i 2010 startet forlaget Tritla, som udgiver bøger om sund kost. Lise har arbejdet med mad og sundhed hele sit voksenliv lige fra vuggestuekøkken til undervisning på seniorkurser.

Lise Faurschou Hastrup – Referencer:

Kai Jensen, Senior og Vidensupport, Willis Group:

Lise har siden 2005 været en fast bestanddel af vores åbne seniorkurser i Willis. Lise har formået at flytte grænserne for forståelse og indsigt samt accepten af kostens vigtighed. Hun har uden at løfte pegefingeren givet deltagerne værdifuld viden og nyttige redskaber, som de kan bruge i hverdagen. Vi har gennem årene fået super tilbagemeldinger på vores evalueringsskemaer på Lise, da hun forstår at kombinere sin viden med en god fortællekunst og et levende billedsprog, som huskes i mange år. Lise har tillige via sin kogebog stadfæstet sin indsigt og viden til tidens krav på kostområdet. Vi kan derfor varmt anbefale Lise Hastrup som foredragsholder.