Lotte HeiseForedragsholder

Lotte Heise

lh 0

Lotte Heise optrådte for første gang i september 1987 med sit eget one-woman-show om modelbranchen: ”Bare det var mig”, og siden er det blevet til over 30 forskellige shows.

Lotte Heise har stort set berørt alle de emner, der er værd at tage fat på fra ”Kedelige Mænd” over ”Hysteriske Kvinder” til ”Besværlige Børn” til hvor kikset, det kan være at ligge hos gynækologen! Mænd, kvinder og deres roller i forhold til hinanden har ofte både fået med grovfilen og fået publikum til at græde af grin.

Lotte er kendt for sine meninger og for at komme ud med dem – og så har hun en fantastisk smittende udstråling og med sit selvsikre og levende kropssprog, får hun publikum helt ud på kanten af stolesædet.

I 2017 tog Lotte på turné med ’det bedste af det bedste’ fra de 30 år, hvor hun har delt danskerne i to: Dem der elsker Lotte Heise, og dem der elsker at hade hende.

Et show, der ligger Lottes hjerte meget nær, er ”Selvfølgelig skal hun bo hos mig”, som er baseret på bogen af sammen navn, om Lottes fantastiske, men også hårde rejse om livet med en handikappet mor.

Læs om flere af hendes foredrag på lotteheise.dk

 

 

[download id="5508"]

[download id="5503"]