Malene WilkenForedragsholder

Malene Wilken

malene wilken bifald e1568113634900

Nogle foredragsholdere er gabende kedelige at høre på, det Malene på ingen måde.

Hun har en enestående og enkel tilgang, til fortællingen om at forfølge sine drømme, og kan på et par timer, få selv den største udfordring til at dreje sig om lysten til at ville og turde mere. Alt sammen pakket ind i en forfriskende og jordnær personlighed, der gør at vi alle kan følge med.

I 2009 gik Malene og hendes mand ombord på deres båd, og sejlede på eventyr med børnene Marie og Sebastian, der var 2 år og 5 år ved afrejsen. Planen var at de ville bruge 3 år på at sejle jorden rundt, opleve verden og nyde at have god tid til at være sammen.
Lidt over to år senere vendte familien tilbage til København med bagagen fuld af fantastiske minder fra Middelhavet. Planerne blev ændret undervejs, så de i stedet for at sejle over Atlanterhavet sejlede ind i Middelhavet.

Malene har skrevet to anmelderroste bøger om familiens oplevelser, og holdt et hav af foredrag i foreninger og virksomheder landet over. Blandt andet er de kulinariske arrangementer, hvor foredragene bliver krydret med en vinsmagning eller en middag med retter fra de lande familien besøgte, meget populære.
Nogle af de spørgsmål, Malene Wilken giver svar på i sine populære foredrag om at leve sine drømme ud er:

• Hvad sker der, når man beslutter sig for at gøre drømme til virkelighed?
• Kan man bare sige »farvel og vi ses« til arbejde, familie og venner og tage af sted på drømmerejsen?
• Hvordan bidrager orlov og rejse positivt til ens arbejds- og privatliv efterfølgende?

Referencer

"Jeg hørte Malenes foredrag og blev meget inspireret – det rørte noget i mig, der hvor jeg mener, det vigtigste en foredragsholder skal – nemlig at man selv reflektere.

I dette tilfælde til at stille spørgsmålet: “hvad er min drøm” og næste: “hvad holder mig tilbage for at udleve denne?" "- Mette Fisker, ConferenceCare

"Malene Wilken har en enestående og enkel tilgang, til fortællingen om at forfølge sine drømme. Hun kan på et par timer, få selv den største udfordring til at dreje sig om lysten til at ville og turde mere. Alt sammen pakket ind i en forfriskende og jordnær personlighed, der gør at vi alle kan følge med, og derigennem inspirerer hun og udfordre publikum til, at tage springet om at gøre drømmen til virkelighed."Martin B. Lauritsen, Kalto

"Malene Wilken bidrog med et rigtig spændende foredrag om Flod- og kanalsejlads og dét at sejle gennem Europa, på vores feriemesse Ferie-Fritid 2016. (...) Foredraget var utrolig populært blandt vores gæster og det trak fuldt hus på foredragsscenen. Malene Wilken formår at formidle sine oplevelser og fortællinger på en utrolig spændende og levende måde, så tilhørerne automatisk bliver trukket ind i hendes rejse-univers.

Vi har været rigtig glade for at have Malene Wilken med som foredragsholder på vores feriemesse og kan kun give vores anbefaling af Malene Wilken videre til andre, der ønsker at give deres gæster en god fortæller-oplevelse."Iben Malling, Odense Congress Center