Marcus Kongsgaard ØlandForedrag

Marcus Kongsgaard Øland

marcus_kongsgaard_oeland-bifald

Hans børnebog ”Alfred den rene bjørn” udkom i december 2018. Siden har han rejst land og rige rundt med sit ”Højtlæsningsshow”.

Det forløber på følgende måde, at Marcus Kongsgaard Øland bookes til dit arrangement (som regel børnefødselsdag). Han ankommer iført kostume, og med sin store gamle kuffert i hånden. I den er alle hans sjove løjer, bl.a. illustrationerne fra ”Alfred den rene bjørn”, som han har med i storformat.

Når han har pakket ud fortæller han historie, men ikke på den kedelige normale højtlæsningsmåde. Nej, han fortæller i børnehøjde og har et decideret show, med billederne fra bogen i storformat, sjove stemmer, finurlige ballondyr og meget andet.

Du kan læse mere om bogen nedenfor:


”Alfred den rene bjørn” handler om den meget renlige bjørn Alfred, der bestemmer sig for at rense skoven for ulækre dyr.

Især Fluerne er mega ulækre, de sidder nemlig i lort til halsen hele dagen – og det kan Alfred virkelig ikke lide,

Han begynder derfor at klaske alle skovens fluer med sin fluesmække, og får faktisk ram på rigtig mange af dem.

Der er dog en flue, der er alt for hurtig til, at Alfred kan ramme ham, fluen Finn.

En dag lykkes det alligevel Alfred at få fanget Finn, men da han skal til at klaske, finder han ud af at Finn er faktisk ret renlig – han har nemlig sæbetække. De bliver derfor istedet gode venner og finder i fællesskab en meget bedre løsning på skovens klamhedsproblem.


Marcus Kongsgaard Øland underholder også i børnehaver, skoler og på biblioteker. Han turnerer løbende hele landet med sit højtlæsningsshow

marcus_kongsgaard_oeland-bifald
marcus_kongsgaard_oeland-bifald