Marcus StolkForedragsholder

Marcus Stolk

Marcus Stolk tilbyder foredrag om kreativt potentiale, personlige- og gruppekompetencer samt om farvens, skønhedens og æstetikkens indflydelse på mennesket.

Foredragsholderen er hollænder og uddannet som tegner, maler og designer og underviser ved kunstakademier i Rotterdam og Utrecht. Herfra har han den højeste grad i kunsthistorie. 

Han taler et flydende og let tilgængeligt dansk, som han med succes har anvendt i indtil flere foredrag herhjemme og er en af skandinaviens førende eksperter i farver og deres indflydelse.

Marcus Stolk har en meget lang række udstillinger bag sig fra både Danmark, Italien og Holland. Hans alsidighed og bredde som kulturpersonlighed understreges af mange af de projekter, som han har forestået. Her har han blandt andet ageret som:

Skuespiller i flere Hollandske TV-serier, ejer af design-butik i København, kunstlærer i Malmø, udvikler af farvetest for Dyrups, organisator bag Illums farveudstilling Farverige sanser og Farvernes vitaminer samt indendørsarkitekt.

Endelig har foredragsholderen udgivet en lang række artikler i såvel fagtidsskrifter som populære udgivelser.

Foredragsholderen brænder for sin foredragsaktivitet og tilbyder derfor både sanseoplevelser, viden og engagement.

Referencer:

Marcus har blandt andet arbejdet med:
Unesco building Nairobi (Feminenza), NESA, ABN AMRO, Biogen-Idec, Symphogen, Template Foundation Køln, Leiden, københavn, Illum, Dyrup, Design akademiet Aalborg, Grafisk skole Haderslev, Fritidsskoler Birkerød, Allerød, Frederiksværk, Fagforening Industri&metal, Fujitsu, Legoland, Byggecentrum, Hillerød biblioteket og mere…