Marie-Louise WegenerForedragsholder

Marie-Louise Wegener

marie louise wegener bifald

Marie-Louise Wegener er – som barn af en alkoholisk og psykisk syg mor – et lysende eksempel på, hvordan det er muligt at bryde ud af en negativ social arv. I sit inspirerende og livsbekræftende foredrag tager hun (k)ærligt udgangspunkt i sin egen historie.

Derfra guider hun os med humor og coachende indsigt derhen, hvor vi kan komme til at holde af os selv og finde modet og styrken til at bryde vores egne negative mønstre. Uddannet Life & Business Coach fra Manning Inspire og leder inden for salg og marketing, som hun har arbejdet med i 20 år.

Referencer:

Thomas Dybro, Event Coordinator:

Jeg brugte Marie-Louise Wegner som foredragsholder på NewLevelConvention 1. marts 2014. Mit kendskab til Marie-Louise kommer fra Manning Inspire coachuddannelsen, hvor jeg var coachtrainer for hendes hold i 2013. Jeg oplevede hende som en meget seriøs, empatisk og sympatisk kvinde. Jeg var overbevist om, at hun ville kunne skabe stor værdi for deltagerne til min event. Hendes professionelle tilgang og ønske om at ville give deltagerne både udfordringer og konkrete værktøjer, sikrede en høj kvalitet på min event, som handler om at transformere sig selv til en endnu bedre udgave. Jeg håber helt sikkert, at jeg kan samarbejde med Marie-Louise igen, og jeg giver hende min varmeste anbefaling til andre som ønsker foredrag, coaching, workshop etc.