Mark AnthonyForedragsholder

Mark Anthony

foredrag profil mark anthony

Mark anses af mange for at være en af Europas absolutte kapaciteter inden for motivation og coaching Han har arbejdet med motivation i næste 20 år og kastede sig som en af de første i Skandinavien over coaching allerede i 1995. Mark har gennemført mere end 4000 personlige coaching sessioner og uddannet flere hundrede coaches.

Mark har endvidere undervist og holdt foredrag for tæt på 150.000 mennesker nationalt og internationalt. Alene i de seneste par år har Mark ud over Danmark undervist og holdt foredrag i Norge, Skotland, Spanien, Sverige, Ungarn, USA og Østrig for mennesker fra mere end 30 forskellige lande.

Som den fremragende kommunikator og motivator han er, forstår han at fange og engagere sine tilhørere med den rette blanding af udfordring, innovation, humor, indsigt og faglig relevans, og han er derfor af mange anerkendt som en af Danmarks mest inspirerende foredragsholdere.

Hans foredrag, seminarer og uddannelser er kendte for at være udfordrende og banebrydende. De leveres træfsikkert og underholdende, samtidig med de rummer en dybde, der hos den enkelte skaber lyst til refleksion og nye, sjovere mål.

Han har udviklet nogle af de stærkeste koncepter på markedet: Coaching Dynamics® og The Corporate Motivator®.

Referencer:

Heidi Stoltenberg, A/S Dansk Shell:

Det var en superfed aften, jeg var helt høj bagefter og måtte bare dele oplevelsen med en af mine meget gode venner. Han blev noget overrasket over mine SMS´er.

Christina Løwenstein. Radiometer Medical:

Pyha, altså… Du er simpelthen fantastisk 🙂 Det var så dejligt og motiverende at høre dit foredrag… Hold da op, du er sej… 🙂 Jeg ved ikke hvad det er du gør, men jeg er altid glad, opløftet og fuld af optimisme når jeg har været sammen med dig. Føles lidt som at være hoppet ned i en Carlsberg kurvand… Jeg får en skøn lethed i kroppen og en følelse af at blive ramt af tusindevis af små bobler… :o)
Tak fordi du inspirerer mig og giver mig mod til at turde.