Mikael VittrupForedragsholder

Mikael Vittrup

mikael vittrup 1 bifald

Uden varsel blev en ganske almindelig ung mand ramt af en hjerneblødning. Den unge mand var Mikael Vittrup. Situationen var yderst alvorlig – og læger og familien troede ikke, han kunne overleve. Men kroppen og sindet ville noget andet. Han overlevede – og er kommet godt videre i livet. Selvom det hele ikke altid er så lige til. Men der kan også komme noget godt ud af at have set døden i øjnene. Pludselig bliver man så livsklog og fyldt med erfaring, men også optimisme, selvom der naturligvis er mange nedture på vej videre ud i livet.

I en alder af blot 22 år, blev Mikael ramt af en hjerneblødning. I 2007 skrev han bogen ”Flyvske Tanker” som er en personlig beretning omkring oplevelsen. I 2010 færdiggjorde han uddannelsen som ergoterapeut og har siden da arbejdet i fleksjob som ergoterapeut. Herudover er han oplægsholder på ergoterapeut skolerne, sundhedshuse og rehabiliteringscentre i hele landet.

”At vende tilbage til tilværelsen som et helt menneske har ikke været let, men i dag føler jeg mig styrket og forberedt til at genfortælle mine erindringer og erfaringer”.

Igennem fortællinger fra sit eget liv vækker Mikael Vittrup, vores allesammens fortid til live igennem følelsen af at blive ”født på ny”. Alt skal læres igen. Livet genleves og konstrueres på ny, men hvem er man egentlig?

 

mikael vittrup bifald