ForedragKisser Paludan

Når den dårlige tone kommer på tværs…

Når afdelinger og teams bekriger hinanden

Hvorfor er det, at ægte samarbejdsånd er så svær at opnå? Og hvorfor oplever vi ofte, at afdelinger og teams bekriger hinanden i stedet for at samle kræfterne og sammen opbygge de gode resultater?

Foredraget beskæftiger sig med, hvorfor vi tit oplever at den kollegiale ånd lukkes inde af en prop af misforståelser, og hvorfor misforståelser skaber usund konkurrence mellem kolleger, der i bund og grund går på arbejde hver dag med samme ønske: at skabe en succesfuld arbejdsplads.

Brug Enneagrammet som genvej

Foredraget viser, hvordan virksomheder med fordel kan anvende ennagrammet som en genvej til at få bedre samarbejde. Via Enneagrammet skabes en forståelse for ens egen type, ens kollegaers typer og den dynamik, der opstår herfra. Ofte går vi til andre mennesker, som om de var som os selv, og undres, når de så viser sig at have helt andre motivationer, oplevelser og opfattelser.

Foredraget viser, hvordan man som afdeling relativt nemt og hurtigt kan skabe forbedret samarbejde ved blot at anvende værktøjerne i Enneagrammet. Enneagrammet giver en indsigt i de ni forskellige personlighedstyper vi er, og giver dermed et værktøj til at optimere vores kommunikation med andre typer. 

Med indsigt i egen, – og andre personlighedstyper, opnår vi større forståelse, accept og samarbejdsvillighed. Samarbejdet bliver lettere, sjovere og mere produktivt. På bundlinjen betyder det en øget effektivitet, der giver større overskud; – både personligt og økonomisk.

Varighed: 2 timer. Hvis det ønskes kan foredraget kombineres med en personlig og individuel test af afdelingens personale