Nichlas FarupForedragsholder

Nichlas Farup

nichlas-farup-bifald

Nichlas Farup har i mere end 20 år arbejdet med og fordybet sig i forandringsprocesser. I forbindelse med dette arbejde har han undersøgt den følelsesmæssige og emotionelle intelligens, EQ.

Han er uddannet coach, psykoterapeut, mentor, hypnotisør og Emograf Trainer. Og har optrådt i flere forskellige medier, og han er en yderst erfaren speaker og foredragsholder.

Nichlas har gennem sit virke fordybet sig i emotioner og følelser, hvor han har udviklet en model over vores følelsesmæssige tilstande der styrer vores handlinger. Nichlas Farup er den eneste i verden der har kortlagt emotioner ud fra deres psykologiske mekanismer og sammenhænge hinanden imellem.

Igennem sine kompetencer har han hjulpet mange mennsker i erhvervslivet, iværksættere, familier, samt professionelle sportsudøvere med at få udnyttet deres potentialer fuldt ud gennem emotionsfokuseret terapi og coaching.

"Følelser er i bund og grund impulser til handling og hvis vi mennesker ikker lærer at forstå og udvikle vores emotionelle intelligens og dermed tillade os selv, at blive vejledt af vores dybeste følelser, vil vi støt og roligt fortsætte i en kollektiv emotionel krise. Aldrig har angst og depression fyldt så meget!"