Nick AllentoftForedragsholder

Nick Allentoft

nick allentoft

Forfatteren til bogen Velfærdsillusionen Nick Allentoft giver et særdeles kompetent indblik i Danmarks nuværende velfærd, stat & samfund, socialkriser og meget mere.

Nick er uddannet journalist og har som selvstændig, været iværksætter bag flere medier med fokus på samfundsforhold. Både print og online. Som journalist har Nick lavet både tv (indslag, dokumentarer og værtsroller), samt radio og print.

Han er tidligere stifter og chefredaktør på DenOffentlige.dk – et nytænkende online medie, der på 6 år voksede til at blive en kendt platform. En platform for væsentlige debatter, videndeling og vidensøgning om vores velfærdssystems mange facetter. Med over 20.000 artikler, cases, pressemeddelelser og debatindlæg er mediet et festfyrværkeri af dokumentation og inspiration.

Nick Allentoft er medlem af byrådet i Furesø fra 2010-2013; de første tre år for Venstre, det sidste – og siden da – uafhængig af politiske partier. I en årrække før det, var han aktiv i V-bagland først i Værløse og siden Furesø. Bidrog til at V vandt og fastholdt borgmesterposten tre valg i træk.

Han er redaktør eller bidragyder til bøgerne Franchising (Børsens Forlag), Offentlig effektivisering (Djøf Forlag), OPI – debat og perspektiv innovation (DenOffentlige) og Det Personlige Samfund (Vindelsti).