Nicolai Moltke-LethForedragsholder

Nicolai Moltke-Leth

Nicolai Moltke Leth

Præstationsudvikling, motivation og personlige ressourcer.

Nicolai Moltke-Leth, tidligere jægersoldat, kaptajn af reserven. Kandidat i sociologi. Uddannet coach og NLP-master. Desuden uddannet hos Anthony Robbins i USA. Verdens førende coach og præstationsudvikler.

Nicolai Moltke-Leth har en helt unik evne til at kombinere sine egne oplevelser og praktiske erfaringer med en solid teoretisk ballast. Det har gjort ham til en af de mest efterspurgte foredragsholdere i landet inden for motivation, arbejdsglæde og samarbejde under milde såvel som ekstreme forhold. Han har givet hundredvis af foredrag for både virksomheder, kommuner, regioner, skoler og organisationer, og han får altid meget positive tilbagemeldinger.

Udvikling handler om at få adgang til mere af sig selv eller verden. Det meste af det, du ønsker, ligger udenfor din tryghedszone, og derfor bliver du indimellem nødt til at bevæge dig ud på ukendt grund. Det er udgangspunktet for Nicolai Moltke-Leths arbejde med udvikling af andres kompetencer.

Nicolai Moltke-Leth har haft selvstændig virksomhed siden 1996 med foredrag og kurser i præstationsudvikling, motivation og personlige ressourcer.