Ole Mose NielsenForedragsholder

Ole Mose Nielsen

Ole Mose Nielsen gennemførte som den første, og indtil videre den eneste, kombinationen af at:

  • Svømme fra Europa til Afrika
  • Løbe 7 maratons på 7 kontinenter på 7 dage
  • Cykle 1260 km omkring verdens højest beliggende sø, Titicaca
  • Bestige Mount Everest

Det hele blev gennemført på tre måneder og uden pause.

Men det er ikke den bedste beskrivelse af Ole. Han er, som han selv beskriver det, hverken ekstrem sportsudøver eller bjergbestiger. Han er amatør fodboldspiller og it-konsulent.

Ud over at være en ganske normal person på de fleste områder kan det ikke benægtes at han har en psyke af en helt unik karakter. Udførslen af ovenstående blev igangsat pga. et væddemål og ét år forinden kunne han ikke svømme, ejede ikke en cykel og havde Himmelbjerget som personlige ”bjerg”-rekord.

ole-mose-nielsen-foredrag-bog-foredragsportalenDen største udfordring var ikke de 3 måneder som udfordringen krævede. Den største udfordring var året op til med træning, planlægning, økonomi og manglende søvn. Alt dette med et ufravigeligt kriterie om, at hverken hans arbejde, familie eller 5 årige datter skulle lide under dette.

Ole Mose Nielsens foredrag tilpasses den aktuelle målgruppe, men tager naturligvis udgangspunkt i hans seneste projekt for personlig udvikling. Der kan lægges vægt på det hæsblæsende eventyr, projektet var, eller der kan fokuseres mere på de overvejelser, prioriteringer og den udvikling, projektet afstedkom. Viden og erfaringer, der kan gives videre og som mange kan bruge i deres hverdag.

Oplev intensiteten og passionen, mærk det hårde slid, målrettetheden og den viljestyrke, der må tage over, når al energi er brugt op, gennem fantastiske fotos, lyd og ord – formidlet af en, der virkelig ved, hvad han taler om. Og gerne giver sin viden videre til andre. Dels gennem bogen Drivkraft og dels via hans foredrag.