Ida AntvorskovForedrag

På afrikanske omveje

ida 5

29.000 kilometer kørte Ida Antvorskov og hendes kæreste i en gammel Land Rover med telt på taget. De kørte fra København til Cape Town. I foredraget tager Ida publikum med på eventyret og gennem små film, billeder og sjove historier fortæller hun om de historier hun ikke kan glemme, hvor hun stiller skarpt på de rørende og nervepirrende oplevelser på deres vej.

Op til rejsen forestillede Ida sig, hvordan det ville være at færdes i de forskellige lande, nogle frygtede hun sågar. Sudan for eksempel. Landet havde kun få måneder før deres afrejse, nægtet danskere adgang på grund af Muhammed tegningerne. Hun troede de ville møde de mennesker som de kendte fra medierne, der hadfyldt brændte danske flag af, men i stedet åbnede en meget anderledes og mangfoldig verden sig på deres nomadiske rejse.

Ida udgav i november 2017 bogen ”På afrikanske omveje” som er bogen bag rejsen og foredraget.

Referencer:

Foredraget trak et usædvanligt stort publikum, og dette på trods af datoen lige før jul. Emnet var spændende og Ida har gode fortælleevner. Mange deltagere er kommet efterfølgende og sagt at det var et berigende foredrag. Ida har styr på fakta og man føler man selv er med i Afrika, takket være supplerende videoklip og lydmateriale. Et plus var at hun også har skrevet en bog, som man fik mulighed for at købe på aftenen.

Super spændende foredrag med Ida Antvorskov, som fortalte omkring oplevelser hun havde ved at køre i Land Rover fra København til Cape Town i Sydafrika.
Hele salen var tryllebundet, da Ida fortæller på en meget humoristisk og nærværende måde, det var ligesom selv at være med på rejsen.
Vi fik mange tips og tricks, mange gæster havde spørgsmål og alle fik et fyldestgørende og ærligt svar.