Per Ryt-HansenForedragsholder

Per Ryt-Hansen

cover

Foredragsholder Per Ryt-Hansen

Per Ryt-Hansen's mission er, at frisætte medarbejdernes sociale og kreative potentiale gennem brug af humor. Dette er for at etablere og styrke det gode samarbejde og glade relationer.
Derfor er hans motto: "Slå dig ikke til tåls, slå dig løs! Og giv bidrag til kulturen."

Foredragsholder om - Trivsel, ledelse og samarbejde

Visionen er klar. Per vil være det foretrukne valg, når der ønskes kursus eller foredrag, der både underholder samt integrerer humor- og trivselsfaglighed til handling. I rygsækken er pakket: Nyt fagligt og menneskeligt brændstof, grundighed og masser af humor.

Om Per Ryt-Hansen

Per Ryt-Hansen underviste 23 år i læreruddannelsen, kombineret med 6 års undervisning på Institut for Idræt, Københavns Universitet.

Han oplyser, at han har afviklet foredrag for en lang række af de største virksomheder ▪ fra de mindste børnehaver, til små og mellemstore virksomheder og kommuner, højskoler, lilleskoler, nyere og ældre ældrecentre - i alle størrelser ▪ dag- og døgninstitutioner ▪ for uglesete ministerier og populære universiteter ▪ syge- og sundhedshuse ▪ Danmarks Radio og Norges Radio ▪ for bagmandspolitiet og formænd i nydelsesmiddelindustrien ▪ på verdens største ø og på Bornholm ▪ i Syddanmark og i Nordtyskland ▪ i Malaga og i Malmø  ▪ for medarbejdere og ledere ▪ faglærte, ufaglærte og lærde ▪ for folk med humor og ironikere ▪ samt for mænd, kvinder og andre køn.

Han har dyrket humoren hele livet som privat lidenskab og siden 2001 haft fokus på humor- og trivselsfaglighed i professionel sammenhæng.

Han er indehaver af 1,3 hyldemeter original Storm Petersen litteratur og har opbygget en samling på 81 svuppere fra den halve verden og egnsdele i Danmark.

Folk siger om Per:

"Per er en dygtig og fornøjelig foredragsholder med en dejlig krøllet hjerne, som hurtig skaber kontakt og god stemning. Han er fyldt med overraskende perspektiver på hverdagslivet og strør generøst med relevante vitser og anekdoter, der belyser humorens væsen." - Ulla Maria Mortensen, Formand for Diabetesforeningens Lokalafdeling i Allerød.

"Energifyldt forløb, med glæde og fællesskab i centrum. Men også spænding, samarbejde og latter. Tak for et super arrangement, hvor du lykkedes med at inddrage naturen omkring Rødvig Klint." - Flemming Sørensen, Leder på Uglegårdsskolen