Pernille SlotForedragsholder

Pernille Slot

pernille slot foredragsholder kropssprog foredragsportalen

Pernille Slot er ekspert i kropssprog med speciale i ansigtet. Hun bliver også kaldt den danske frk. Lightman, og er den første danske kvinde, der har taget den uddannelse der ligger bag serien Lie to Me.

Pernille Slot har i mange år været den foretrukne underviser, når det drejer sig om non verbale signaler … alt det vi siger helt uden ord!

Det, der gør mig allermest begejstret, er, når jeg kan hjælpe andre mennesker med at bevidstgøre og virkelig SE sine egne eller andres helt rå og ærlige signaler, inden bevidstheden bliver slået til. Uagtet hvilken Emma-Gad der er pålagt situationen.

Nu gør hun sig på foredragsscenen, ganske underholdende, jordnært og fuld af nærvær. Hun benytter sig af de signaler fra ansigtsudtryk og kropssprog, som viser sig i rummet. Så vær klar til at bliv klogere på dig selv og dine kollegaer.
Det er direkte implementerbart og viser omgående positive resultater.

Pernille er kendt for at formidle kompliceret stof på en jordnær, humoristisk og morsom måde, så du får mod på at gå ud og bruge de helt enkle og let anvendelige tips og tricks, du med garanti får med hjem fra dette foredrag.

Hun tager udgangspunkt i de signaler, der er i rummet, så vær klar til at blive klogere på dig selv … og mennesker omkring dig.