Peter KongshaugForedragsholder

Peter Kongshaug

Det gode parforhold er manges største livsønske. Peter Kongshaug har som par-psykoterapeut MDP snakket med rigtigt mange par om, hvordan det lykkes for dem.  Igennem 25 år har disse samtaler været hans virke. Han har selv prøvet skilsmissens smerte, og har derfor et særligt hjerte til dem som vil, men bare ikke kan få det til at spille.

Født i 1949 har han som ung gennem kollektiver og ændrede kønsroller prøvet turen gennem alle de tilbud, der har været til par. Undervejs blev han cand.mag. Med fast partner og 3 voksne drenge er han i dag i stand til at se ud over parlivets mange faser, og sammenlagt med den nyeste forskning er han parat til på sin humor/kontante måde mere præcist at udtale sig om, hvad der skal til.

Han har gennem mange år undervist kommende psykoterapeuter, holdt foredrag og udgivet nyhedsbrev om aktuelle parforholds-temaer. Han skrev fornylig den gratis E-bog: Parforholdets puls. Kan I finde den?

Essens: Man kan ikke gemme sig i et parforhold. Det individuelle spillerum ligger et sted imellem at være sød og at være til at få fat i.

Referencer:

Kresten Kay, Psykoterapeut MPF, Cand.mag. i psykologi:

“Jeg kender Peter som en blændende foredragsholder, der med entusiasme deler ud af sin mangeårige erfaringer om parforhold. Med solid ballast fra både teori og praksis, vil du med sikkerhed blive inspireret og få nye perspektiver på parforholdets dynamik.”

Kathrine Juul-Hansen, Psykoterapeut MPF,Cand.scient.soc., ECP/WCPC Psychotherapist:

 

”Peter Kongshaug er en levende og inspirerende foredragsholder. Peter bruger af sig selv, når han formidler følelsesmæssige stærke pointer – for mig er det dét der gør en autentisk foredragsholder”.