Peter LiljenstenForedrag

Peter Liljensten

Peter liljensten cover

Peter Liljensten har mere end 16 års erfaring som personlig træner og løbecoach. Dette inkluderer træning af kunder på mange forskellige træningsniveauer. Alt fra elitefodboldspillere til store virksomheder, hvori medarbejderne har fået en sundere livsstil og øget deres performance. Til træning af kunder, som ønsker et langsigtede vægttab og en sundere livstilændring frem til et halvmarathon eller marathon.

Han har haft min egen virksomhed i 6 år. Han er kendt som løbecoach og løbeekspert fra DR3 Morgengymnastikken og LøbeMagasinet som den førende træner i København.

Peter Liljensten har skabt mit personlig brand "Peter Liljensten" for at kunne hjælpe en masse mennesker med at få opfyldt deres personlig mål. Om målet er vægttab, motivation eller blive en hurtigere/bedre løber, hjælper han dig på vejen over målstregen.

 

Peter Liljensten's mål

- er at hjælpe dig til at komme i bedre form og få en sundere hverdag med masser af fornyet energi

Han tror på, at ved at fokusere på den rigtige kost og træning, kan du nå rigtigt langt med dine ønskede resultater samt få en større glæde i din hverdag. Det vigtigste af alt er, at du gør det med energi, så du føler dig glad, og på den måde vil du absolut få det bedste ud af din tilværelse.

I Peters målrettede arbejde som personlig løbetræner fokuserer han på den enkelte person. Peter søger at tilpasse både kostvejledning og løbetræning mest muligt til hans klients liv og hverdag. Da han ikke ser det som en holdbar løsning at skulle leve resten af livet “på en nødplan”.

Hans mål med sine løbetræningsforløb er at arbejde med at inkorporere gode vaner. Vaner der holder i det lange løb. Hvis du ønsker at få styr på din løbe- og styrketræning, dine spisevaner, opnå balance i din hverdag og nå dine mål. Så er Peter Liljensten den rette til at hjælpe dig med dette.

Foredrag 5
Peter Liljensten 2
Foredrag 1 cover