Peter MygindForedragsholder

Peter Mygind

pm r 0

Peter Mygind er født den 28. august 1963 på Frederiksberg. Han er søn af skuespiller Jytte Abildstrøm og direktør Søren Mygind og bror til Lars Mygind. Peter er uddannet skuespiller på Statens Teaterskole i 1992.

Sporg: dansk, tysk og engelsk.

Referencer:

Annemette Hess, forstander i Frøslevlejrens Efterskole:

Vi havde en forrygende aften med Peter Mygind. Han overholdt vores aftaler, var dejlig ukompliceret, og ramte både elever, forældre og medarbejdere lige i hjertet. Vi kan kun anbefale Peter til et lignende arrangement.

Marianne Person, Topdanmark:

Jeg kan kun sige, at det var en fantastisk fornøjelse at møde Peter. Han var enormt engageret og fyldt med energi, visdom og sjove historier. Vores medarbejdere har talt om oplevelsen i flere dage efter, og adskillige af dem talte også om, at han slet ikke kunne komme "ud af deres hoveder" om aftenen, da de var kommet hjem. Ingen tvivl om, at selv om han er fantastisk underholdende, så har han også en række budskaber, som er klare og stærke. Og det nød vi godt af! Vi kan klart anbefale Peter til andre, og jeg er sikker på, at vi vil "kalde på ham" igen ved en anden lejlighed.