Booket for nyligFinn NørbygaardForedrag

Rejs dig og kom igen

foredrag profil2 finn n rbygaard

Finn Nørbygaard fortæller om gode og dårlige tider, om op- og nedture, og hvordan du bliver stærkere af modgang.

Finn Nørbygaard beretter ærligt og ligefrem om sit liv og sine drømme. Fra barndommen som adoptivbarn i Esbjerg, hvor klassekammeraterne blev hans første publikum. I mødet med Jacob Haugaard startede en tour de force i dansk showbiz, som foreløbig har varet i mere end 30 år.

Han fortæller åbent om berømmelsens for- og bagsider, om succeserne og fiaskoerne, om mentaltræthed og om den betydelige formue, som fulgte i kølvandet på at være en af landets mest kendte entertainere.

Et særligt afsnit handler om oplevelserne omkring IT Factorys kollaps og herunder reaktionerne på at miste hele sin formue på en enkelt dag.

Med sin mangeårig uddannelse som psykoterapeut folder Finn Nørbygaard sine personlige erfaringer med at møde en voldsom krise ud, så de komme til at omhandle almenmenneskelige erfaringer.

Varighed: 60 minutter. Eller 2 x 40 minutter, hvor de sidste 40 minutter er med spørgsmål fra publikum.

Finn Nørbygaard har en stærk historie, en ægte historie, som ingen andre kan fortælle, simpelthen fordi ingen har en lignende erfaring. Finns unikke fortælleevne, og det naturlige komiske talent gør, at historien bølger frem og tilbage mellem ægte fortællekunst, og sjove, sjove komiske højdepunkter. Foredraget er intelligent bygget op, med en teasende indledning, og derefter bygges op til et klimaks, hvor Finn får sandheden, virkeligheden, smidt i hovedet. Her falder stemningen, bevidst, til et lavpunkt, for så derfra igen at bygges op til et afsluttende klimaks endnu højere end tidligere.

Feedback fra tilhører på arrangementerne har været overvældende positive. En del af pengeinstitutterne har afholdt flere arrangementer, end der i første omgang var planlagt, simpelthen fordi det var en stor succes. Kunderne har været udelt begejstret, med stor spørgelyst i sidste del af foredraget, og i flere tilfælde med stående ovation til følge. Der har været afholdt 50+ arrangementer med 15+ pengeinstitutter" - Jesper Lundager, Sparinvest