Booket for nyligFinn NørbygaardForedrag

Rejs dig og kom igen

Om optur og nedtur fortalt ærligt og ligefremt af Finn Nørbygaard. Foredrag om gode og dårlige tider og hvordan du bliver stærkere af modgang.

Finn Nørbygaard fortæller ærligt og ligefrem om sit liv og sine drømme. Fra barndommen som adoptivbarn i Esbjerg hvor klassekammeraterne blev hans første publikum. I mødet med Jacob Haugaard startede en tour de force i dansk showbiz som foreløbig har varet i mere end 30 år.

Han fortæller åbent om berømmelsens for- og bagsider, om succeserne og fiaskoerne, om metaltrætheden og om den betydelige formue som fulgte i kølvandet på at være en af landets mest kendte entertainere.

Et særligt afsnit handler om oplevelserne omkring IT Factorys kollaps og herunder reaktionerne på at miste hele sin formue på en enkelt dag.

Med sin mangeårige uddannelse som psykoterapeut, folder Finn Nørbygaard sine personlige erfaringer med at møde en voldsom krise ud, så de komme til at omhandle almenmenneskelige erfaringer

Varighed: 60 min. version og en version som er delt op i 2 x 40 min. I det sidste tilfælde er de sidste 40 min med spørgsmål fra publikum.