Sara SpangsbergForedragsholder

Sara Spangsberg

sara-spangsberg-bifald

Foredragsholder Sara Spangsberg

Sara Spangsberg er (intet mindre end…) uddannet psykolog, kostvejleder, NADA akupunktør, hypnoterapeut og stresscoach.

Hun har mere end 12 års erfaring i at guide og lede mennesker - i alle mulige og umulige situationer - til at nå deres personlige mål. Hvad enten det drejer sig om at få en sundere livsstil, komme gennem personlige kriser, optimere den personlige udvikling, udleve lyster, arbejde med problematikker som lavt selvværd, angst, stress m.m. eller andet.

Foredragsholder - Om det sunde liv

Sara Spangsberg tror på det hele menneske, og arbejder derfor oftest med fokus på både krop og psyke. Da hendes erfaring siger, at man ikke kan fikse det ene uden det andet. Hun har egen praksis på Vesterbro. Og har gennem tiden løst opgaver for både private virksomheder, forsikringsselskaber, NGO’er og kommuner.

I flere år har hun haft særligt fokus på, og arbejdet med sundhed, stress og personlig udvikling både i organisationer og privat. Sara Spangsberg tilbyder nu sin viden i en række lærerige workshops/foredrag. Der - udover et smil på læben - vil give stof til eftertanke og nye redskaber i tasken.

Det er Sara's overbevisning, at man kommer langt med nogle gode ’værktøjer’. Og hun tilstræber derfor, at man som deltager i hendes foredrag/workshops ikke bare går derfra med gode refleksioner og godt humør, men også har fået helt konkrete her-og-nu anvendelige værktøjer med sig.

Sara Spangsberg lægger en ære i at tale et sprog, som alle forstår. Hun formår at tage fat i komplicerede og tunge emner og gøre dem letforståelige og underholdende på en måde, der fanger tilhørernes interesse og understøtter indlæring. Hun er fagligt stærk, yderst uhøjtidelig og har let til latter. – Det behøver jo ikke være trist, tungt og kedeligt, bare fordi det er vigtigt og (måske) alvorligt.

Anbefalinger

Jeg vil rose Sara til alt og alle – hun er spot on ift. hvad problemet er, og imødekommende og empatisk uden at det bliver “for meget” for sådan én som mig. Og så kommer Sara med konkrete, og brugbare værktøjer’. – Anne, selvstændig konsulent.

Sjovt, brugbart, provokerende, alvorligt’ - Anonym deltager på temadag.