ForedragsholderSarah Warny Berg

Sarah Warny Berg

Sarah Warny Berg er uddannet antropolog, familieterapeut og konfliktmægler og beskæftiger sig med de fælles eksistentielle vilkår, der er forbundet med at være menneske. Det gør hun primært gennem forskellige fotoprojekter, hvor hun binder menneskers historier sammen gennem billeder og fælles temaer. Derudover er hun aktiv i den offentlige debat med kronikker og radiointerviews, hvor hun kæder dagligdagsobservationer sammen med større sociale og kulturelle bevægelser i samfundet.

I hendes foredrag tager Sarah os med på en slags opdagelses-safari, hvor hun præsenterer os for forskellige dagligdagsfænomener og viser os, hvordan gænge sandheder, vi tager for givet også kan ses som resultater af historiske og filosofiske strømninger, der har været med til at forme vores tænke-og handlemåder. Hun inddrager skægge anekdoter fra hendes mange undersøgelser, rejser og ophold i udlandet, som afspejler det eksotiske og mærkværdige i vores egen kultur og tænkemåder.

Derudover tilbyder Sarah samtalesaloner, som er for dem, der ikke blot har lyst til at sidde stille og lytte efter, men som har lyst til selv at deltage i en fælles samtale om forskellige vedrørende emner. Samtalesaloner er gode til at skabe sammenhold og fælles forståelse på f.eks. arbejdspladser, på skoler og i foreninger og kan handle om alt lige fra fællesskab og forældreskab til kvalitet og ledelse. Du kan læse mere om Sarahs samtalesaloner på hendes hjemmeside, hvor du også kan se hendes fotoserier.

Referencer:

Bestyrelsesformand Jørgen Gindrup, ”De ældres højskole” i Albertslund :

Vi var så heldige, at vi fik Sarah til Albertslund for at holde hendes foredrag ”F.O.M.O.”. Det var en bragende succes. Sarah havde forsamlingen i sin hule hånd i løbet af kort tid. Hun er så engageret og levende i sin fortælle form, at det fanger tilhørerne fuldstændigt. Sarah svarer på alle spørgsmål fra publikum, og gør det på en yderst charmerende måde, så det bliver en del af hendes foredrag. Vi var tvangsindlagt til at engagerer hende igen med et andet foredrag.

Sarahs foredrag om “F.O.M.O.” er et spændende og relevant foredrag med rigtig god sammenhængskraft. Sarahs interesse for emnet brænder virkelig igennem og smitter publikum, der samtidig inddrages aktivt. Vi fandt foredraget lærerigt og samtidig meget underholdende.

FOF Syd- og Vestsjælland:

Sarah er en interessant og vidende foredragsholder med godt greb om stoffet og mange fine – og overraskende – pointer undervejs. Hun formår at engagere og involvere tilhørerne undervejs med sin grundige research og humoristiske tilgang til en vanskelig problematik.

Birthe Birger, Hagemann Gruppen:

Formiddagen med Sarah blev meget givende, for Sarah er en nysgerrig og vidensamlende person, der øste af personlige erfaringer blandet med antropologiske, filosofiske og historiske perspektiver. Hun fik inddraget salen så oplæg, spørgsmål og diskussion gik op i en højere enhed.

Nikoline Lohmann, Digital Storylab:

Sarah er en inspirerende og levende foredragsholder, med fokus på at engagere og involvere publikum i en kreativ og innovativ process, hvor både hendes humor og livserfaringer fanger ens opmærksomhed med det samme. Hun formidler sin viden på en seriøs og præcis facon med fokus på en åben og deltagende dialog med publikum.”

Maria Høg Perregaard, Nine A/S:

Sarah Warny Berg virkede meget nede på jorden og afslappet. Hun var god til at formidle sin viden, så det blev personligt og humoristisk og alle kunne følge med. Derudover var emnet spændende og relevant for alle.

Sofie Torpegaar, Sorø Byråd:

Jeg har haft den glæde af at bruge Sarah Warny Berg flere gange til foredrag med alsidigt indhold. Hun har en evne til at være nærværende og tilpasse emnet de tilhørende så det bliver relevant og involverende.

Nikoline Lohman, Digital Story Lab:

Sarah er en inspirerende og levende foredragsholder, med fokus på at engagere og involvere publikum i en kreativ og innovativ process, hvor både hendes humor og livserfaringer fanger ens opmærksomhed med det samme. Hun formidler sin viden på en seriøs og præcis facon med fokus på en åben og deltagende dialog med publikum.