Sebastian DorsetForedragsholder

Sebastian Dorset

sebastian dorset 1 bifald1

Sebastian Dorset er komiker og særligt kendt for sin hyggelige og morsomme facon. Han er en eminent formidler og tager afsæt i sine mange år på scenen, når han skræddersyer foredrag til organisationer og virksomheder. Når Sebastian Dorset holder foredrag, misbruger han på det groveste sin baggrund og sine erfaringer inden for stand-up, storytelling og revy til at levere dem med humor og indlevelse. Sebastian Dorset kan fungere både som en frisk start på dagen eller en humoristisk afslutning, eventuelt en opkvikkende mellemret midtvejs.

Sebastian Dorset har en lang karriere som skribent og redaktør på diverse medier og har skrevet materiale til Mette Lisby, Jarl Friis Mikkelsen, Jan Gintberg og Tobias Dybvads program Dybvaaaaad! på TV 2 Zulu, ligesom han i 2008 har været medskribent på taler for Villy Søvndal (SF).

Sebastian Dorset tilpasser sit show til det firma eller den forening, skal han underholde, og hvilke emner kræver det, at han forholder sig til? Men først og fremmest skal det være sjovt, personligt og professionelt.

Man kan læse mere om Sebastian på hans hjemmeside https://sebastiandorset.dk/.