Søs EgelindForedrag

Slip humoren løs

m 1

– og brug den i hverdagen!

Med humor som værktøj og våben kan det blive sjovt og anderledes inspirerende at gå på arbejde. Det bliver lettere at overkomme alt det sure – lige fra støvsugning og skattevæsen til ægtefæller og kriser.

Kan man virkelig selv bestemme, hvor sjovt livet skal være? Gu’ kan man da så!

Undersøgelser viser at sygefraværet falder, og produktiviteten stiger, når det lykkes kolleger at more sig sammen – også i arbejdstiden.

Søs Egelind er en intelligent kvinde i sin bedste alder som med en farverig pallet af eftertænksomhed, selvironi og nærvær skaber en forrygende oplevelse. Der er meget stor risiko for, at dit dårlige humør er fuldstændig ødelagt efter et møde med Søs.

På Kulturhavnens vegne takker jeg for en forrygende eftermiddag med Søs Egelind. Arrangementet blev en stor succes i et fyldt lokale. Efterfølgende henvendte flere af gæsterne sig til mig og fortalte, hvor meget, de havde moret sig og at foredraget var alle pengene værd – og mere til. Og vi hørte også folk på vej ud af salen indbyrdes tale om, hvor morsomt, det havde været.  Så dejligt at få skubbet kulturlivet i gang igen, og jeg forstod også på Søs, at hun havde været meget glad for at besøge os.” – Bodil Koch, Kulturhavn Gilleleje