Søren MortensenForedragsholder

Søren Mortensen

soeren mortensen bifald

Søren Mortensen er en ildsjæl. Han brænder for at hjælpe andre til at få det størst mulige udbytte gennem at arbejde med relationer og netværk – hvad enten det handler om bedre samarbejde, bedre kunderelationer eller ”bare” en bedre hverdag.

Tidligere har Søren blandt andet arbejdet med salg, hvor han stod bag at opbygge flere salgsafdelinger hos det it-firmaer. Hen ad vejen opdagede han, at salg ikke handlede så meget om produkter men meget mere om relationen mellem mennesker.

Det banede vejen til en ny karriere som konsulent indenfor netværk og relationer, hvor han kombinerer sine to store interesser: Mennesker og relationer. Søren har en ekstraordinær god evne til at se muligheder og tænke i relationer, og siden 2005 har han arbejdet professionelt med at inspirere, uddanne og træne erhvervsfolk i at tænke mere i relationer.

Referencer på Søren Mortensen

”Foredraget var meget inspirerende og gav os brugbare idéer til, hvordan den enkelte medarbejder kunne forbedre både sin egen arbejdsdag, samarbejdet internt og relationen til vores kunder.” - Hanne Sørensen, bibliotekssouschef af Sønderborg Bibliotek.
”Søren Mortensen er rigtig dygtig til at fange, hvad man brænder for og forsøge at spejle det op imod ens måde at kommunikere det på. Han har stor respekt for andre mennesker og er virkelig kompetent til at hjælpe med at bringe det bedste frem i andre." - Caroline Heerup, direktør i O Sense.