Søs EgelindForedragsholder

Søs Egelind

m 1

Skuespiller, entertainer, komiker og foredragsholder.

Søs Egelind ved noget om, hvordan humor, et positivt livssyn og det at kaste sig ud i udfordrende ting kan gøre et liv både sjovere og mere spændende. Søs Egelind har mange personlige oplevelser og erfaringer med at slippe humoren løs i hverdagen, og hun formår at formidle på en måde, der fremkalder grin og eftertænksomhed.

Referencer:

Bjarne Flyman, Nordfyns Efterskole:

Vi havde en fantastisk aften med Søs – det er jo sin sag at skulle underholde 200 forældre og 100 teenagers samtidig – og så en fredag aften uden rødvin. Søs magtede denne fine balancegang helt fantastisk flot – rigtig mange var efterfølgende også henne og side dette til mig i pausen.  Jeg vil med glæde anbefale Søs til andre. 

Torben Vestergaard, S.O.F:

Det var en forrygende aften, med en sprudlende Søs som fangede alle 150 tilhører og afsluttede med stående applaus. Jeg kan kun varmt anbefale hende til andre som skal have et foredrag med bid i.

Martin Mogensen, formand, Dansk Dystoniforening:

Søs leverede et brag af et livsbekræftende foredrag om at tackle sygdom.
Nærværende, empatisk, direkte og så fuld af overskud, at hun blev længe efter foredraget og talte med de af vores medlemmer der valgte at blive – det har vi aldrig oplevet før. Søs er helt fantastisk!