Stephanie StarForedragsholder

Stephanie Star

stephanie-star-bifald

Talkshow-, Studie- og Radiovært Stephanie Star.

Stephanie Star, er aktuel som klummer på Ekstra Bladet, debattør, forfatter og foredragsholder, den eneste der på Golden Days Festival 2020 kommer på Medicinsk Museum.

Stephanie medvirker i dokumentaren i fire afsnit på DR3 Plastikdronningen siger farvel 1-4 Danmark har ramt 1.600.000 seer. Stephanie er blevet nomineret og har vundet priser. Det er 4. mest sete TV-program på app dr.dk.

I forlængelse med programmet har Stephanie haft Thomas Wivel til at følge hende. Og sammen med Stephanie skrevet hendes ny-udgivede samtale bog med titlen Glansbilledet der blev krøllet. Den er skrevet i forlængelse af Stephanies forandring og hele den proces der skete under forvandlingen. Fra Freakshow til Back to basic, en rejse hvor hun smider facaden. Det vil sige, at det ydre fjernes helt, så det indre kan skinne og gløde endnu mere.

Stephanie har tidligere deltaget i reality programmet Singleliv og Rod i køkkenet med TV kokken Thomas Rod (Stephanie vandt). Hun holder foredrag om hendes tid fra hvor hun startede i Single liv Tv programmet på kanal 4 kanal 5 blev danmarks-kendt. Stephanie fortæller, om at være fuldblods Italiener i DK, at være dansk statsborger, at være kendis og om at blive endnu mere kendt pga. denne rejse og denne forvandling. Hun fortæller om sine budskaber, og om hendes hjertesager: hjemløse, udsatte og børn og unge.

Hendes foredrag er levende, da hun er scenevant. Stephanie er uddannet danselærer fra Institut Bjarnow på Frederiksberg og har flere faglige uddannelser med erfaring og faglig viden bag. Hun beskriver med humor og dybe om hendes proces hvor, at Stephanie Star med stor skare af fans, bliver kendt for den spektakulær Tv-personlighed med det vilde ydre som hun havde. Det siger Stephanie farvel til.

 "ALLE KAN SPØRGE MIG OM ALT! Som i ALT!"