Stine ArenshøjForedragsholder

Stine Arenshøj

foredrag profil stine arensh j4

Underviser, foredragsholder og krisespecialist Stine Arenshøj, har gennem 15 år arbejdet og studeret menneskets fysiske og psykiske reaktioner i forbindelse med kriser og voldsomme hændelser.

Stine Arenshøj formår med faglighed kombineret med livserfaring at stille det svære op i mod det helt enkle, for derigennem at kunne rumme alle livets facetter. Stine Arenshøj har mange års erfaring med at arbejde på kanten af det ekstreme, både i job og i det private.

Til dagligt driver hun egen virksomhed, hvor omdrejningspunktet er det ramte menneske. Et stort hjerte ligger i hendes virke som ambassadør for Offerforum.dk

Stine Arenshøj er uddannet og specialiseret i håndtering og bearbejdning af traumer og kriser fra England, Norge og Danmark samt coach og mentor.

Referencer:

Mette April Wassinger, Life Care Invest:

Stine er en sublim oplevelse af en kvinde, der på baggrund af hendes faglige uddannelser og egne dybe erfaringer i livets utallige udfordringer, er en kvinde, som selv har sat planken på et højt niveau indenfor en absolut nytænkende og simplificeret tilgang til at løse kriser og udfordringer for det enkelte menneske. Hun kommer samtidig med virkelig brugbare læringsmetoder til hendes grupper, hvor hun mestrer at sætte det mest komplicerede op mod de helt enkle løsninger.

”Jeg kan kun anbefale Stines dynamik, samtidig med en utrolig empatisk udvidet sans som sjældent er set.”

Nadia Sandberg, Sandberg Ledelse & Udvikling:

Stine har en fantastisk udstråling og dynamik, samt en meget stor viden.

Claus Lund, beredskabschef, Middelfart Brandvæsen:

Stine kom med et indlæg hvor hun kom med sine erhvervede færdigheder, og ikke mindst sine egne betragtninger om krisehåndtering. Forsamlingen blev udfordret på sin etablerede måde at se dette på, og det gav en virkelig spændende og frugtbar debat. Stine sørgede for at vi fik udvidet vores nuværende viden, og fik sat tankerne i gang i forsamlingen.

Klaus Boyhus, SkabJob:

Alle taler om det – så få gjort noget ved det -Stine rammer ind i hjertet og utvetydigt siger: Hvordan du håndtere krisen, er dit ansvar! Lyt til Stine og gør noget ved det, det vil jeg!