SvindlerneForedragsholder

Svindlerne

svindlerne 2

Der svindles med overbevisning og ekspertise.

Svindlerne har specialiseret sig i at holde “falske foredrag” til konferencer, kickoff, personaledage og events. Foredragsholderen fra Svindlerne vender jeres virksomheds situation 180 grader.

Et svindler foredrag udspiller sig ved, at en ekspert møder op iført sort Armani-habit, stor arrogance og en professionel PowerPoint præsentation. Han bliver introduceret af chefen, hvilket underbygger foredragsholderens troværdighed. I introduceres nu til et foredrag om et emne, som er aktuelt for jeres organisation, det kan være alt fra optimering af kommunikationsprocesser, organisationsændringer, en ny markedsføringsstrategi – eller noget helt fjerde.

Foredragsholderen er i virkeligheden skuespiller, og han tager jer med på en følelsesmæssig rutsjebanetur, som I ikke har oplevet før.

Konceptet bag Svindlerne er udviklet af skuespiller og retoriker Allan Larsen, der har over 100 svindlerforedrag bag sig.

Ud over at det er en utrolig sjov oplevelse af få sammen med kollegerne giver det samtidig en unik mulighed for at få vendt aktuelle emner i organisationen, og ikke mindst, at få grinet af jeres egen situation i samlet folk, samtidig med at autoritetstroen bliver udfordret til det yderste.