Tam VibberstoftForedragsholder

Tam Vibberstoft

Tam Vibberstoft

Tam Vibberstoft – Foredragsholder

Tam Vibberstoft er en påfaldende foredragsholder, som specialiserer sig i storytelling og holder foredrag, laver portrætfilm og billeder. Hun arbejder med emner, der er aktuelle for alle fra skoleelever og studerende til politikere, såsom hvordan man kan formidle en historie, arbejde med biografier, livshistorier og selve fortællingen som et fænomen i vores kultur og kunst.

Foredragsholder – Om at sætte standarder for lavt

Book Tam som foredragsholder og hør mere om hvordan en fortælling kan formidles, om mod og selvrespekt, den hårde kunstverden, om higen efter gennembrud. Denne foredragsholder er fortrinlig til storytelling-formidling og deler ud af sin store viden om fortællerlyst på en letforståelig og topprofessionel måde.

Hvorfor booke Tam Vibberstoft som foredragsholder?

Det er svært at finde en foredragsholder så dedikeret til og vidende om portrætfilm som Tam. Hvis du leder efter en ekspert i film og kunst, er en booking af Tam nok den bedste løsning, du kan finde.

Tam har undersøgt og fulgt med i historiefortællingen i mange år, og hendes viden spænder bredt. Sammenlignet med eksempelvis forskerforedrag, som går i dybden med et socialt- eller samfundsfænomen og belyser forholdene på et smalt område, kan Tams foredrag sætte storytelling i perspektiv ved at inddrage bl.a. erfaringer, historie og kunst og kultur. Book Tam Vibberstoft som foredragsholder og oplev et foredrag om formidling, som alle kan forstå og lære af.