Thomas DybroForedragsholder

Thomas Dybro

Thomas Dybro foredrag foredragsholder foredragsportalen

Thomas Dybro er i konstant bevægelse, og han ønsker at inspirere dig til at gøre det samme.

I alle livets forhold gælder det, at vi er enten i udvikling eller under afvikling. Der findes ikke status quo i en karriere, et parforhold, en sportsturnering, et venskab eller i sundhed. Vi kan bygge ovenpå, styrke fundamentet eller vi kan gå i forfald eller distancere os fra hinanden.

Han har utallige fysiske udfordringer og bedrifter bag sig. Han har fir gange gennemført Danmarks Hårdeste Døgn – Hell Run.

Han stopper aldrig med at udfordre sig selv eller DIG! I dag bruges ressourcerne dog primært på at skabe transformerende events som f.eks. Evolution Race.

Derudover er han med til at facilitere personlig udvikling for unge mennesker på camp gennem True North.

Thomas engagerer deltagerne, så det ikke blot er ham, der fortæller. Hans mission er at skabe refleksion, motivation og ny energi. Metoderne er humor, konkrete værktøjer og inspirerende historier.

Thomas Dybro – Referencer:

Henrik Højstrøm, ekstern lektor på Københavns Universitet:

Foredrag på Konferencen: ”Mellem Projekt og Ledelse” på Københavns Universitet. Thomas Dybro talte bl.a. om personligt lederskab, at være den bedste udgave af sig selv, samt det at vedligeholde højtperformende teams. Thomas’ personlige baggrund og historier er med til at give oplægget et praktisk indhold og perspektiv, der supplerer bøgernes teorier om ledelse rigtig godt. Thomas formår derudover med sit oplæg og personlige facon at engagere deltagerne i spørgsmål og øvelser undervejs. Jeg kan varmt anbefale Thomas Dybro som oplægsholder i fora med fokus på personlig udvikling og ledelse.

Uffe Erup Larsen:

Thomas er en rigtig inspirerende foredragsholder og han er typen, der går ind i folk med træsko på. Der går derfor ikke mange minutter før man har overgivet sig til hans gode humør og måden han inddrager publikum på. Han er dygtig — super dygtig — til at være ‘på’ og det er en fornøjelse at være i hans selskab.

Jonas Funch Poulsen, højskolelærer:

Thomas Dybro gæstede Oure Højskole med et oplæg og fysisk træning for skolens Outdoor Cross og Fitness linje. Kursisterne på Oure Højskole har taget et valg i deres liv om at gøre en forskel for dem selv – og her kommer Thomas ind i billedet. Med sin enorme mængde af erfaringer og veldokumenteret viden, gav han begge linjer en indsigt i at tage ansvar for deres eget liv og hvordan de kunne blive den bedste udgave af sig selv. Hertil gav han brugbare værktøjer som han selv har ”battle tested” i flere aspekter i livet, såsom træning til diverse fysiske udfordringer, adventure oplevelser – gode som dårlige og hvordan de tackles, samt hvordan han har relanceret OCR løbet ”EvolutionRace”. Thomas har som sagt en stor mængde viden og tilrettelæggelsen af forløbet har været en gensidig sparring, så det netop ramte vores kursister. Stor ros, stor anbefaling og håb om at hans energi og motivation kan nå ud vil endnu flere unge!

Rikke Paik Møgelvang, cand.merc.jur., Juridisk Institut, Copenhagen Business School:

Thomas deltager som fast teamcoach på Ha Jur 2. år, hvor han – med sin fantastiske rummelige tilgang til mennesker – har teamcoachet flere teams med samarbejdsproblemer. Han har effektivt givet dem værktøjer og værdi således, at de kom gennem processen – med at skrive et projekt uden forudgående kendskab til hinanden – succesfuldt og med høj tilfredshed fra alle.

Maria Svarrer, Fitness DK:

Jeg synes, at det var et super godt oplæg, og jeg kan godt lide dig som foredragsholder. Du har en god måde at fortælle på – jeg kedede mig i hvert fald ikke på noget tidspunkt. Det fungerer jo altid godt, når der bruges konkrete eksempler/historier til at forklare pointerne med, og jeg synes, at det var nogle gode og underholdende eksempler, du brugte.

For mig personligt var det mest inspirerende ved oplægget dine pointer omkring de (ubevidste) regler, som man sætter op for sig selv – og i mit tilfælde er det godt at blive mindet om, at jeg kan få noget ud af at sætte spørgsmålstegn ved de regler.

Tonny Ehlers, højskolelærer, Ubberup:

Thomas Dybro holdt et 2 timers levende foredrag om sin ekspedition mod toppen af Mont Blanc, da han kom ud for en lavineulykke. Det var en meget gribende beretning, hvor Thomas også gav sig tid til at besvare svære spørgsmål fra oplevelsen. Ydermere handlede foredraget sig også om at sætte sig mål og indfri dem. Og med udgangspunkt i Thomas’ egne erfaringer fra bl.a. Ironman og Hellrun, var foredraget så motiverende, at vi var flere der bagefter talte om hvilke personlige målsætninger vi nu vil indfri.