Thomas FlindtForedragsholder

Thomas Flindt

foredrag profil thomas flindt

Thomas Flindt har været professionel underviser i arbejdsglæde i mere end 12 år. Han har siden 2003 holdt over 1000 foredrag og workshops om arbejdsglæde for danske såvel som internationale virksomheder.

Thomas Flindt er en karismatisk person, som på få øjeblikke formår at vinde tillid hos de fleste. Thomas fortæller og viser med en oprigtig interesse hvad et sundt, sjovt og motiverende arbejdsliv kan gøre godt for, og det er svært ikke at lade sig rive med fra første smil.

Et arbejdsglæde foredrag behøver ikke vare flere timer, een time med Thomas Flindt giver så meget energi og stof til eftertanke, at man automatisk har lyst til at forfølge den positive ånd og tanke.

Kurt Harries Andersen, Supergros

Thomas’ daglige arbejde med motivation på arbejdspladserne er mundet ud i bogen Go’ arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde, der allerede er solgt i flere oplag.

Referencer:

Referencelisten tæller bl.a. Novo Nordisk, Told og Skat, IBM, Rambøll, TDC, SuperGros, PostDanmark, FOA, Grundfoss

Søren Egemar Knudsen, Danske Advokater, København:

Thomas Flindt er en meget indlevende underviser med stor ægthed og god humor. Man kan mærke at han virkelig går ind for det han taler om. Vi har talt og tænkt meget over de ting, vi talte om på kurset og har prøvet et par ting af. Super god oplevelse. Dette mindfulness foredrag var godt og lærerigt på den lange bane – Særligt øvelsen om ægte opmærksomhed.

Mette Kim Witten, BRUGERVENLIG.nu:

Thomas er et levende eksempel på den ro og det nærvær som en livsstil baseret på Mindfulness giver. Med stor empati, åbenhed og humor gav han kursisterne indblik i grundprincipperne for Mindfulness, krydret med små behagelige øvelser i vejrtrækning og meditation. Jeg kan på det varmeste anbefale Thomas Flindt og hans Mindfulness-kursus.