Thomas RaabForedragsholder

Thomas Thaulov Raab

thomas raab

Thomas Thaulov Raab har i mere end halvandet årti rejst rundt med sine foredrag om hjernen, naturvidenskab og mennesket. Alt det, som har at gøre med, hvem vi er, hvor vi kommer fra, og hvor vi skal hen. Thomas’ foredrag er altid underholdende, og der er garanti for at få udvidet sin horisont og få spændende ny viden med sig hjem. Det hele serveret nænsomt med et glimt i øjet og et smil på læben.

Ud over sine foredrag har Thomas Raab arbejdet med videnskabsformidling på en lang række forskellige platforme og medier, og han har gennem flere år haft et tæt samarbejde med Peter Lund Madsen, som bl.a. omfatter medvirken til bøgerne Dr. Zukaroffs testamente (2012) og Frihedens pris (2018).

Thomas har gennem de senere år desuden udgivet en lang række andre bøger om hjernen og mennesket, heriblandt En bog om hukommelsen (i samarbejde med Peter Lund Madsen, 2013), Den foranderlige hjerne og den forunderlige bevidsthed (2015), Din geniale dyrehjerne (2016). 100 myter om hjernen (2017), og senest den anmelderroste bog HUMAN – På sporet af det menneskelige (2018).