Tine CranilForedragsholder

Tine Cranil

foredrag profil tine cranil

Tine Cranil har en baggrund som erhvervspsykolog og arbejdede i en årrække som HR-konsulent (Human Ressource konsulent) i en international virksomhed.

Hun startede siden hen egen virksomhed, der fungerer som en full-service personaleafdeling, som assisterer virksomheder med deres personaleudfordringer inden for trivsel, rekruttering, fastholdelse og afvikling.

Tine har altid fokus på menneskets trivsel som udgangspunkt for glæde og overskud. Hun medtænker, at alle er mennesker i en (arbejdsmæssig) kontekst: Bl.a. hvordan fungerer mennesker sammen og alene med afsæt i deres evne og forudsætninger til at tage ansvar for egen trivsel?

Hun er en efterspurgt foredragsholder og på referencelisten blandt kendte virksomheder tæller bl.a. Novo Nordisk, FTF-A, Niels Brock, HK Hovedstaden, Politiet, Metropol Sygeplejeskolen m.fl.

En udtalelse lyder: ”Du har en evne til at præsentere/undervise på en måde, der inkluderer kursisterne, og skaber god positiv energi. Din præsentation er levende og uformel, og det er tydeligt, at du har erfaring inden for netop undervisning/træning.”