Torben LorentsenForedragsholder

Torben Lorentsen

torben-lorentsen-bifald

Torben Lorentsen leverer dynamiske foredrag om passion og personlighed til både erhvervslivet og skoler.

Torben Lorentsen er exceptionel til at tilpasse udbyttet af sine foredrag til sit publikum. Om du er privatperson eller på job/uddannelse, fra ung til gammel. Så skruer Torben det sammen, så alle suger noget til sig. - Og får noget med sig i bagagen.

Hvad enten det handler om (mer)salg og kundeservice eller ledelse og teamwork.

Det handler om det hele menneske – det handler om DIG!

Torben brænder for, at hjælpe mennesker med, at DE bruger deres energi på det, der giver mening i DERES liv – enkeltpersoner såvel som teams og både privat og arbejdsmæssigt.

Han løfter energien hos sine medmennesker og med sine jordnære forklaringer og humor, giver han forståelse for og lyst til at tage ansvar for sit liv og tage ”Ja-hatten” på.

Når vi mister vores identitet, kommer ensomheden og manglende tro på sig selv snigende. Når vi fremelsker og udlever vores indre passion og selvkærlighed, skabes grundlaget for vores bedste liv og skaber balance mellem arbejde, familie og DIG. Og det er det man som tilhører oplever på inspirerende måde, når Torben tager scenen og giver publikum forskningsbaseret viden, jordnære redskaber og historier fra hans eget liv med nærvær og forrygende engagement.

Torben Lorentsen har siden sin barndom ”løbet og løbet”, for at bevise at han er god nok. Det har bragt ham gennem en erhvervskarriere fra fotohandler til sælger til salgsleder til salgschef til salgs- og marketingchef…til han i 2011/12 mistede sin identitet og det førte Torben til en langt mere glad og meningsfyldt livsbane, såvel privat som arbejdsmæssigt.


Hvad siger kunderne?

"Torben er en energisk formidler, der kommer med sit budskab på en positiv og underholdende måde, som bringer dig i centrum." - Tom Viktorius, Frellsen Chokolade

"Torbens nuancerede input til de unge er et godt supplement i deres uddannelsesvalg og bliver ledsaget af gode og relevante eksempler." - Jesper Dahl Sørensen, Lærer, HMI Efterskole

"Vi blev udfordret, fik stof til eftertanke, blev bekræftet, fik input og værktøjer, fik større forståelse og blev motiveret til at arbejde videre med forskellige emner i vores hverdag. Timerne var muntre, positive, inspirerende og lærerige. Stemningen var helt igennem positiv og sjov og timerne fløj af sted." - Vivi Tonsgaard, Eschenbach Optik A/S