Torben WieseForedragsholder

Torben Wiese

Torben Wiese

Torben Wiese er valgt til Danmarks anden mest motiverende foredragsholder og flere gange valgt til at være blandt de tre bedste talere i Danmark. Han har skrevet bestsellerbøgerne Bryd vanen og nå dine mål og Bøj fisken mens den er frisk og står desuden bag forskellige ledelsesværktøjer, onlinekurser og forandringsværktøjer.

I god tid inden jeres arrangement taler Torben med jer omkring jeres arbejdsplads, situation, jeres dag samt jeres ønsker og krav, hvorefter foredraget/workshoppen skræddersyes til netop jer, så det hele rammer plet. Desuden kan titlen tilpasses jeres opgave, og Torben kan desuden hjælpe med inspiration til jeres invitation, hvis I ønsker dette.

Torben Wiese leverer inspirerende og tankevækkende foredrag, der gør en forskel. Et godt, aktuelt og målrettet foredrag kan gøre hele forskellen for jeres møde, seminar, kundearrangement og frem for alt jeres resultater. Hans stil er aktiv, energisk, inddragende og tankevækkende, og alle får masser af gode grin ”så medicinen nemmere glider ned”, som Torben siger med et glimt i øjet.