Torben WieseForedragsholder

Torben Wiese

tw

Torben Wiese – Foredragsholder for virksomheder

Torben Wiese er en motiverende foredragsholder, som specialiserer sig inden for erhvervsledelse og holder foredrag for virksomheder, organisationer og store som små firmaer. Han arbejder med emner som vaner, forandringsprocesser, disruption, stress og arbejdsglæde, som er aktuelle emner for både ledere og medarbejdere.

Foredragsholder for virksomheder og organisationer

Torben Wiese er en oplagt foredragsholder for ledere og teams i den offentlige såvel som i den private sektor. Hvor der er et team, er der også brug for Torbens værdifulde viden om disruption, vanebrydning, stress og trivsel på arbejdspladsen. Foredragsholderen er derfor populær på tværs af brancher og organisationer.

Book Torben som foredragsholder til dit firma, og bliv klogere på emner som forretningsstrategi, samt hvordan man kan opnå sine mål, når man har fokus på vaner og vanebrydning.

Foredrag med Torben Wiese

Book denne foredragsholder til din virksomhed eller organisation, og få et alsidigt informativt foredrag om de mest aktuelle emner for både ledere og medarbejdere.

Torben Wieses foredrag omfatter på nuværende tidspunkt følgende emner:

  • Vaner og vanebrydning
  • Disruption
  • Forandringer
  • Stress på arbejdet
  • Arbejdsglæde
  • Trivsel på arbejdspladsen

Foredragsholderen er ekspert i vaner og vanebrydning, som han opfordrer til at bruge som et redskab i mange sammenhænge på arbejdspladsen. Hør Torbens foredrag, og bliv introduceret til et mindset, som vil kunne gøre en kæmpe forskel for jeres trivsel på arbejdet.

Hvorfor booke Torben Wiese som foredragsholder?

Torben Wiese er valgt til Danmarks anden mest motiverende foredragsholder og er blandt de tre bedste talere i Danmark. Det glade publikum beskriver Torben som en entusiastisk foredragsholder, som er god til at kombinere vigtig viden med humor. Ved at booke Torben Wieses foredrag, får I både underholdning, inspiration og stof til eftertanke.

I god tid inden jeres arrangement taler Torben med jer om jeres arbejdsplads, situation, jeres dag samt jeres ønsker og krav. Derefter skræddersyr foredragsholderen sit foredrag eller sin workshop til netop jer, så det rammer plet på både relevant viden og interesser. Foredragstitlen kan tilpasses jeres opgave, og Torben kan desuden hjælpe med inspiration til invitationerne, hvis I ønsker det.

Hvordan er Torben som foredragsholder?

Foredragsholderen Torben Wiese leverer inspirerende og tankevækkende foredrag, der gør en forskel. Et godt, aktuelt og målrettet foredrag kan gøre hele forskellen for jeres møde, seminar, kundearrangement og frem for alt jeres resultater. Hans stil er aktiv, energisk, inddragende og tankevækkende, og alle får masser af gode grin ”så medicinen nemmere glider ned”, som Torben siger med et glimt i øjet.

Torben Wiese – Foredragsholderens baggrund

Foredragsholderen Torben Wiese, født i 1961, er ledelsesrådgiver, ekspert i vanemanagement (habit management), og kendt som Danmarks vanebryder nr. 1. Torben har stor erfaring med salg og ledelse og arbejder med at hjælpe virksomheder og teams med at identificere deres vaner, udnytte de gode vaner på bedste vis samt nedbryde de vaner, der forhindrer teams og organisationer i at opnå deres mål.

Torben er forfatter til to bestsellere og grundlægger af vanemanagementfirmaet Habit Manager.

Torben Wieses bøger:

  • “Bryd vanen og nå dine mål” (Jyllands-Postens Forlag, 2005)
    En revideret udgave indeholder emner som Work-Life Balance, arbejdsglæde, stress og vanestyret kommunikation.
  • “Bøj fisken mens den er frisk – lev i nuet og nå større mål” (Forlaget Lindhardt og Ringhof, 2009)

I sin karriere har foredragsholderen Torben Wiese været ledelses- og karriererådgiver samt vært i TV og radio. Hans professionelle erfaring med forandringsprocesser, vaner, stress og arbejdsglæde spænder over mere end 25 år.

Du har muligvis hørt Torben tale i Lørdagspanelet på P4 eller set ham i TV3’s serie Hjemmefronten. Gennem årene som radio- og TV-vært har han mestret det at være vært i alle sammenhænge. Som foredragsholder ved han præcist, hvad der skal til for at engagere et publikum og formidle viden sådan, så den gør en forskel.

Booking af foredragsholderen Torben Wiese

Er du interesseret i at booke Torbens foredrag? Foredragsholderbookingen starter her på siden. Udfyld formularen i højre side, og Foredragsportalen vil hjælpe dig med din booking af Torben Wiese som foredragsholder til dit næste firmaarrangement, din næste personaledag, eller til et møde — for enten hele virksomheden eller blot dit team.

Hvis du er i tvivl om, hvilket foredrag du skal vælge, eller hvis du har særlige ønsker til din booking af foredragsholderen Torben Wiese, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og booking af Torbens foredrag.