Trine HansenForedragsholder

Trine Hansen

Trine Hansen

Foredragsholder Trine Hansen

Trine Hansen blev i starten af 2020 hele Danmarks iværksætter-darling, da hun blæste Løvens Hule omkuld med sin gode energi og skarpe forretningssans. Jesper Buch kaldte hende “en af de mest pragtfulde profiler” i programmets historie og hun gik ud af døren med en investering fra Mia Wagner og Freeway-koncernen.

Trine er stifter af Party In A Box, en virksomhed der gør det nemt at skabe den helt perfekte fest for både børn og voksne. Party In A Box leverer gennemført pynt til alt fra baby showers til bryllupper.

Trine har 11 års erfaring fra Salling Group (tidligere Dansk Supermarked) og legetøjsbranchen, og det er denne erfaring Trine trækker på i sit daglige arbejde med Party In A Box.

Når Trine går på scenen og fortæller sin historie, er det med et stort smil og energi, der når ud i hele lokalet – hvad end det er for 20 eller 200.

Foredragsholder om - livet som iværksætter

Det er netop livet som iværksætter, der er omdrejningspunktet for Trines foredrag. Efter Løvens Hule har mange efterspurgt hendes historie om livet som iværksætter og mødet med Løverne. Derfor er hendes foredrag en variation af følgende emner, som kan tilpasses til jeres arrangement